شوید گیاهی رایج است که از خانواده کرفس و جعفری است اغلب برای پخت و پز و پخت و پز استفاده می شود همچنین می توانید برگ های تازه، برگ های خشک و دانه های خشک را در وعده های غذایی خود قرار دهید.
معمولاً شوید خشک 1401 با غذاهای خاصی مانند سیبزمینی و ماهی همراه میشود، اما میتوانید از آن در غذاهای متعددی از جمله غذاهای پختهشده، سوپها، سسها، سالادها و بسیاری دیگر استفاده کنید.
شوید تازه را بشویید خوشه شوید را به آبکش یا آبکش منتقل کنید برای از بین بردن کثیفی و سایر زباله ها، آب تمیز را روی چمن بپاشید شوید شسته شده را به یک حوله تمیز منتقل کنید و خشک کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.
ساقه های بزرگ را بردارید پس از خشک شدن، شوید را به تخته برش منتقل کنید با استفاده از یک چاقوی تیز، بزرگترین ساقه هایی را که همه شاخه ها به آن وصل شده اند (قسمت های پر و برگ مانند علف) با احتیاط جدا کنید می توانید این ساقه ها را دور بیندازید یا برای طعم دادن به غذاهای دیگر ذخیره کنید.
از ساقه های شوید برای پر کردن و طعم دادن به گوشت و ماهی، چاشنی آبگوشت و سوپ و یا حتی برای تقویت طعم شوید ترشی استفاده می شود
مانند برگ بو، ساقه های شوید را باید قبل از سرو از بشقاب جدا کرد.